За продажба Едностаен, Irkutsk, Irkutsk Oblast, Руска федерация, prospekt marshala Jukova 42, apt. 33

За продажба - Cod. 29228

  • Типология: Едностаен
  • Област: 46 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: Parquet in rooms, ce

Този уютен двустаен апартамент е идеалният избор за семейство с до три лица, които искат да бъдат както в града (с всички места, музеи и други туристически атракции) и в същото време да бъде в близост до езерото Байкал и всичко това е природата.
Той се намира в най-добрия квартал на Иркутск - на "Solnechnyi", само на 10 минути от центъра на града и на около час и половина до село Листвянка (63 км от квартал). Perfect начална точка за опознаването и двете: самия град и сибирски диамант - на езерото Байкал.
Този апартамент е проектиран за нуждите на семейството, така че най-високите стандартни материали и най-добрите практики за дизайн бяха използвани. Жилищната площ включва и бокс и напълно оборудвана модерна кухня, комфортен кът за хранене, ъглов диван и малка частна пространство на балкона (който е свързан към стаята, всички неща, които да го правят топло са направени).
Втората стая е празна и е готов да се превърне в приятно спалня, и има хубаво място за легло с кралски размери и дори кът за изследване може да се побере вътре.
Банята е с всички необходими помощни програми, за да ви накарат да се чувствате добре през нощта или след туристическо пътуване.
Има три стъкла, които са достатъчно големи, за да се направи плосък светло място за живеене. Слънцето преминава през апартамент през деня, докато 13:00 то свети в прозорците на кухнята и хола на, след това тя блести в спалнята.
Ние заяви, че най-високите стандартни материали и най-добри практики за дизайн бяха използвани, нека ми го ограничите до контекста на стая по стая.
Ние повдигнати подове до 10cm от бетонни подове, за да ги направят наистина топло, паркетът е разположен на "сандвич" - която се състои от 10cm дървен материал, с минерална вата бордове, топлина екраниране филм, парното доказателство филм и шперплат. Керамичните плочки са разположени на една и съща "сандвич". Банята е с подово отопление под плочките, и можете да го изключите.
Вратите са изработени от африкански орех, мебелите са изработени от тъмно венге дърво, което контрастира с бели стени и таван. Кухнята е изпълнен с немска техника, и баня има италиански един.
Това е най-добрият град-базирани дом за всяко Байкал ориентиран човек или семейство, всички правната работа и вестниците са направени и платени от нас, няма такси или друг данъци или такси (всички от тях ще бъдат платени от нас) , Чувствайте се свободни да го посетите себе си или да изпратите вашия агент, който ще ви представлява.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB