За продажба Тристаен, Санкт-Петербург, St.Petersburg, Руска федерация, Приморский район. Паргловский переулок. дом 8 кв. 8

За продажба - Cod. 25854

  • Типология: Тристаен
  • Област: 131 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Продава Тристаен 131 m² и 151 m², намиращи се в сградата, наречена '' най-добрия '' и е изключителен продукт на елитни жилища.
Къщата се намира в историческия квартал на нискоетажни висок клас '' Nikitinskaya имение '' на тихо брега на живописното езеро пред старото имение Никитин графиката.
Характеристики на къщата се определят от малък брой уважавани апартаменти, поддържани и защитено вътрешно пространство. Clubhouse подчертае вашата висок статус.
Особеността на тази къща в своя дизайн: в тухлена къща в отсъствието на бетон ядро ​​е в състояние да реализира възможността за апартаменти с отворен план. При изграждането на една къща са били приложени иновативни технологии.
Къщата е снабдена с няколко слоя за сигурност от проникване.
В централната зала са стаи консиерж услуги и защита, както и инвалидни колички и спортно оборудване складово помещение, което направи за тичане удобна осем-метрова рампа. Подземен паркинг има мокро помещение за използването на жителите и свързани с предните безшумни асансьори.
Къщата е изградена от няколко вида на екологично чисти керамични тухли с различна плътност с подобрена топлинна и шумоизолационни свойства, както и използва естествен камък, дърво, стъкло и алуминиеви фасадни конструкции. Апартаментите са намалили броя на носещи стени и колони вътре апартаментите ще ви предостави възможност да реализират своите собствени желания в разтвора на пространство-планиране. Настилките в апартамента са оборудвани с sistemoy''teplye етажа ". Височина-3.5 m. На разтоварванията 2 апартамента. Всички апартаменти са отделени от основните стени, достигащи до 45см 80sm.Vhodnye врати с висока степен на защита. Повишена топло- и звукоизолация. Използва ekoloicheski чисти, сертифицирани строителни материали и технологии.
Къщата представени универсална система за вентилация. Апартаментите са положени тръби повишена степен на пожароустойчивост за функционирането камините. При условие, специални места за монтаж на климатици и устройства антенни в технически етаж и на местния район.
Апартаментите са оборудвани с автономна система за отопление и топла вода, както и многоетапно система за пречистване на вода. Всички вътрешни електрически къщи окабеляване направени три-ядрен меден проводник. Той отбеляза, възможността за получаване на допълнителна кВт.
Апартаменти са свързани към системата за сигурност на много нива. Къщата е направена vidiokontrol за външно и вътрешно пространство, паркинг.
При проектирането на къщата и околностите присъстваха най-добрите представители на съвременната художествена Бохемия на Петербург: скулптори, художници, цветарите, дизайнери и декоратори.
Апартаментите са с изглед към парка, езерото и старото имение Никитин графиката.
Специален цвят триетажна къща прикрепен мезонети на покрива.
Къщата се намира в близост до Pioneer st.M и st.M специфична.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


Ad публикувано от частни
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB