За продажба Строителен терен, Crimée, Krasnodarskyi Krai, Руска федерация, Crimée, Sudak, village Mindalnoé

За продажба - Cod. 36323

  • Типология: Строителен терен
  • Област: 620 m²
  • Номер на стая: 12
  • Етаж: Maison trois étages

Предлагам за продажба място за щастие и спокойствие на брега на Черно море на Крим, в истинската къща на слънцето - Слънчевата долина! Отлично местоположение (сайтът е избран за един от първите), зад сайта има хълм, благодарение на който е възможно да се увеличи сайтът и той ще получи бонус за нови щастливи собственици.
На територията има незавършено имение, планирано като семеен апартамент или къща за гости, като се вземат предвид климатичните особености на тази територия на Крим. Проектната документация на триетажното имение в строеж, направено от архитекта във всички страни от бившия СССР, е приложено. По време на проектирането се придава голямо значение на сеизмичната стабилност на къщата, поради което гаражите и мазетата достигат значителна дълбочина (височината на къщата е равна на дълбочината). Отляво има парцел с наклон, който не е включен в главния план - може да се използва например за засаждане на лозя.
До морето можете да се разхождате бавно за 15 минути (с кола - за 5), докато на 600 метра от морето има защитена зона със забрана за строеж и това означава, че в допълнение към полезния кардио натоварване можете да се насладите на аромати на редки лечебни билки, толкова известен и горд от Крим.
Сайтът е вид, разположен на хълм. Той предлага невероятен панорамен изглед към Судак, нос Меганом и хълмистия район, разположен от морето, плавно преминаващ в залива с плажове, рифове и малки скали - места за перфектно почивка, гмуркане и риболов. Любителите на плажа ще се насладят на разнообразието, има пясъчен, камъче и див плаж, залив за малки плувци, където винаги има спокойна топла вода и малка дълбочина на 200 метра от брега.
 Между другото, само в единствената област на Крим - "Слънчевата долина", т.е., където се намира този сайт, всички видове субтропични деликатеси, включително гранати, feijoa, портокали и много други плодове, които растат в субтропичния Кавказ , както и Италия, Гърция и други страни от Средиземно море. В селото, развита инфраструктура, маса мини-хотели, магазини, кафенета и др., Е активно ново строителство. Транспортът се осъществява редовно (микробуси, автобуси, таксита). Доставя се електричество. Документите са готови за продажба по руското право. Адрес: Судак, с. Бадеми, на. Мирни, 465

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB