За продажба Къща, San Pietroburgo, St.Petersburg, Руска федерация, Деревня Глинка, Тосненский район

За продажба - Cod. 24807

  • Типология: Къща
  • Област: 172 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Коледни отстъпки !!! Значително намаляване на цената !!!

Стара цена: 8,00 милиона рубли. Нова цена 7,15 милиона рубли. !!!

Нова 2-етажна вила във вилна Лилии (село Глинка, област Tosno, Ленинградска област). Общата площ на 172 кв м вила. Вилата се намира на терен от 12 дка. Височината на първия и втория етаж на около 3 метра. Вилното селище се намира на 1,5 километра от град Pavlovsk и на 20 км от Околовръстен път и летище Пулково.

Извън стените и пълнене на вътрешни прегради са изработени от бетонни блокове 375 mm, топла фасада на CERESIT облицовани с естествен камък. Основата за стоманобетонна плоча 300 mm и 400 mm сал. Покриви - Покривни Katepall. Windows изработен от метал, с двоен стъклопакет.

До границата на депото обобщи централната и централната газопровода вода.

15 кВт електрическа енергия за работа в дома. Канализация - местен.

Вилата се намира на по-малко от 2 километра от двореца и парка ансамбъл на Pavlovsk - перлата на южната част на Санкт Петербург.

В обекта е построен параклис и църква, предоставя услуги за контрол на достъпа за сигурност, планове за изграждане на детска градина и магазин.

Местоположението на вилата селище съчетава удобството на местоположение, инфраструктура и благоприятна околна среда, спокойствие, уют и спокойствие. В близост има няма големи промишлени и селскостопански предприятия.

Отлична транспортна достъпност - вилата е разположен на 6 мили километра от изхода на магистрала M10 Москва - Санкт Петербург, и на 15 км от изхода на магистрала M20 Санкт Петербург - Киев. В центъра на града на Pavlovsk на 4 км от центъра на града Пушкин 9 km. Московски Prospect Санкт Петербург е на 25 километра, пътуването отнема около 30 минути.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB