За продажба Ферма, Ribinsk, Krasnojarsk, Руска федерация, Dvurechnoe

За продажба - Cod. 26645

  • Типология: Ферма
  • Област: 16200000 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 1

ОПИСАНИЕ
Атрактивен блок на относително ниво земеделска земя, простираща се до около 1 620 хектара (4000 дка) с добър достъп крайпътна. Разположен в сибирската част на Русия - Krasnoyarskiy region.The първия парцел (aroundly 1210 хектара) е удобно разположен в непосредствена близост до селото Dvurechnaya. Вторият (aroundly 410хектара) се намира в близост до село Snegirevka. Този имот е чудесно място за развитие на селското стопанство и бизнеса, ще бъде идеален за семена за посев пшеница, соя, всички зърнени култури (без ориз), картофи.
Почви: Почвата е чернозем, хумус.
Ниво на производство, без напояване: пшеница 24-28 децитонове / ха, Soy, 12-16 децитонове / дка, картофи, 160 центнера / ха. Напояването ще увеличи производството до 25-30%
Климат: Климатът е континентален със средни температури от 5 ° C до 15 ° C, валежи 500 mm / година
Възможно е да се увеличи парцел (попитайте за повече подробности).
ACCESS
Парцелът е с директен достъп от пътя.
УСЛУГИ
Вода не е свързан към земята, обаче, е на разположение на пътя в близост до областта. Парцелът има ток линия в него; това е едно допълнително предимство, тъй като повечето от Земеделска Земя тук няма достъп власт.
НАПРАВЛЕНИЯ
От Красноярск, вземете M53 запад към Kansk за около 140Км докато на Ribnoe. На кръстовището, обърни се надясно към Sayanskiy и да продължи в продължение на около 7 км до Dvurechnoe. Първият парцел ще бъде разположен на вашия дясната част на нивото на село и на лявата си страна, след като селото. За да достигне до втория парцел продължи в продължение на около 14 километра, докато Snegirevka, той ще се намира в дясната си страна, точно след село. Разстояние до най-близкото летище в Красноярск е 147 км. Най-близката асансьора е на 35 километра - гр. Zaozerniy.
ЛИСТ
Готови сме да организираме оглед на този имот в удобно за Вас време.
ИНВЕСТИЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB