Под наем Хотел, Srednjaja Achtuba, Volgograd Oblast, Руска федерация, Kalinina

Под наем - Cod. 34400

  • Типология: Хотел
  • Област: 66000 m²
  • Номер на стая: 13
  • Етаж: 1

Наем от собственика!
Ние предлагаме наемане за дълго време (както за търговски, така и за нетърговски цели) Базата за отдих "Лесноя", разположена на територията с обща площ от 6,60 хектара, 33 км от Волгоград и на 20 км от град Волжски в природния резерват "Залива Волга-Ахтуба".
"Лесная" е единственият туристически обект в района на Волгоград, разположен в гората. Дъбови горички с алея на пирамидални тополи. Борова гора - с редици млади кестени и овощни градини. И е на брега на река Ахтоба.
Центърът разполага с 13 ловни вили с капацитет от 3 до 14 души. Напълно в базата могат да се настанят 70 туристи през цялата година. Всички къщи са оборудвани със самостоятелно отопление, климатик, баня, топла и студена вода, телевизор, хладилник, комплект съдове, гардероб, маса за хранене със столове, както и единични легла.
Територията на база "Лесная" разполага със следните съоръжения: две сауни за 6 души с плувни басейни, ресторант за 80 души, летни беседки, маси, пейки, скари, разнообразие от платформи за организиран пикник, детска площадка, пясъчен плаж, детска площадка , Марина с лодки и водни колела, Паркинг за 40 автомобила.
Центърът за отдих има чудесна възможност да организира различни видове почивка (семеен къмпинг, корпоративни събития, както и риболов, лов).
Има голям брой верни клиенти, както и функциониращият уебсайт http://www.bazales.ru и общностите в социалните мрежи.
Наемната цена включва Общата поддръжка на базата, цената на електроенергията не е включена.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB