За продажба Други (жилищни имоти), Moscow, Moskovskaya oblast, Руска федерация, Presnenskaja naberezhnaja 6/2

За продажба - Cod. 27380

  • Типология: Други (жилищни имоти)
  • Област: 61 m²
  • Номер на стая: 1
  • Етаж: 40

Той предлага за продажба апартамент в Imperia Tower небостъргач, който е част от мултифункционален комплекс Москва-Сити (Център за международни отношения на Москва), разположени в един от най-'-известните и организирани централните бизнес райони на Москва. Разстояние от Кремъл - 4 км.
Жилището се предлага на груб и дизайн свободата. Използвайте Home / Office.
Сградата разполага със собствена служба за сигурност. Достъпът до площта на апартамента е позволено чрез група от асансьори, както и достъп до други сгради на Центъра за международни отношения на Москва е позволено чрез подземни проходи.
Комплексът Imperia Tower и "се състои от две сгради. Основната сграда на 60 етажа, включително бизнес център, който да отговаря на международните стандарти за клас А, на каюти и бизнес класа, както и общите части на сградата, които включват голям подземен паркинг, развлекателен комплекс с воден парк, спа център и фитнес център, кафе "и ресторанти. В допълнение към търговските площи на основната сграда, сградата по-малко и "при условие, търговски център и зони, използвани за инфраструктура: медицински център, търговски и офис площи и на още 815 паркоместа.
Комплекс ", разположен на брега на река Москва в пресечната точка на най-големите автомобилни директиви (ТТК, Shmitovskiy PR., Presnenskaya и Savvinskaya NAB., Нови Арбат, Кутузовский PR. И т.н.) и" обслужва от три метростанции Москва ("Delovoy Zentr», «Vystavochnaya", "Mezhdunarodnaya"), включително център за претоварване.
Комплексът разполага със собствен кацане док на Москва река.
През 2016 г. Комплексът ще бъде ", свързан с жп гара път от Москва," Сити ", който ще свързва" Moscow'City летищата Шереметиево и Внуково с модерно и комфортно Aeroexpress.
Продажбата и "даден от собственика на апартамента без посредници. Допълнителните разходи, свързани със закупуването на практики и правата на собственост "не повече" от 5% от цената.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB