За продажба Офис, Moscow, Москва, Руска федерация, Marshala Rybalko 2/3

За продажба - Cod. 25833

  • Типология: Офис
  • Област: 43.700 m²
  • Номер на стая: 2
  • Етаж: 2

Продажба на нежилищни помещения безплатно ползване на LCD Marshal: Office, Beauty 43.7 m2 Довършителни висококачествено покритие, отделна тоалетна, бойлер, климатик, система за напояване в многофункционален комплекс клас "B +"

Адрес: Ул. Marshal Rybalko E.2 жилища 3 (пространство в имота през 2012 г.)
Площ: 43.7 кв.м.
Телефон / Интернет:
Местоположение: North West
Metro: област октомври (5 минути пеша)
Подземен паркинг: Да


В момента, в стаята е салон за красота. Има възможност за закупуване на бизнес е готов да работи с оборудването.


Мултифункционален комплекс "Маршал" се намира в Северозападен регион на административна област (SZAO) Москва - една от най-атрактивните и екологично чисти райони на столицата.

Комплексът включва бизнес център, клас "Маршал" "B +"

На територията на IFC "Маршал" е търговски център, италиански ресторант, уютно кафене, модерен фитнес клуб с басейн, детска градина, на два етажа паркинг. Тя разполага със собствена служба за сигурност, която е кръгла наблюдението на часовника.

Комплексът е реализиран независима, с всички съвременни изисквания на местообитанието. Хармоничното съчетание на цветове в материалите за покрития, колонади на фасади, мощни контрафорси в краищата и коронясване Spire впечатление от вековната надеждността и благородна гения на простота.

Main Street, която граничи с LCD Маршал, улица на маршал Str Rybalko. Народната милиция. Добра транспортна обмен: да влезе на територията на комплекса е възможно от улицата и от улицата Halabyan Marshal Rybalko

Районът е изключително добре развита инфраструктура: има много магазини и спортни центрове, центрове за развитието на децата, образователни институции, медицински центрове. И разбира се, днес, Област Shchukino е един от най-развиващите се райони на град Москва.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB